G. & M. Timmermans

Boerderijwinkel

 

 

Boerderijwinkel Timmermans Vierlingsbeek

Wij hebben in onze winkel een uitgebreid assortiment lekkere, gezonde en mooie producten. 

Aardappelen

Op onze eigen velden telen wij de lekkerste aardappelen die door zorgvuldige bemesting een bijzondere smaak hebben. Wij telen verschillende rassen aardappelen, waaronder Victoria en de smaakvolle Frieslander.

Eieren

Geen eitje zo lekker als een vers eitje. Wie eenmaal aan verse eieren van eigen kippen gewend is, proeft meteen het verschil met eieren uit de supermarkt. Onze scharrelkippen leggen dagelijks verse eieren.

Groenten

Onze Hollandse groenten komen vaak rechtstreeks van de teler. De overige groenten worden zorgvuldig uitgezocht bij de groothandel. In het aspergeseizoen verkopen we dagelijks verse asperges.

Fruit

Onze Hollandse appels en peren komen rechtstreeks van de fruitteler. Verder hebben wij ook andere fruitsoorten in ons assortiment, zoals aardbeien, bananen, kiwi’s, kersen, mandarijnen, sinaasappels, nectarines, pruimen enz.

Streekproducten

Natuurlijk hebben wij ook heerlijke producten uit onze eigen streek, zoals de vruchtensappen van het Groenings Hofke, die zijn gemaakt van biologisch fruit en ambachtelijk zijn geperst. Maar ook verkopen wij diverse cakemixen, limonadesiroop, stroop en pastasaus.

Uit eigen keuken

Onze soepen zijn huisgemaakt. Daardoor proef je de versheid. In onze winkel hebben we naast het vaste assortiment in de diepvries ook wisselende seizoensoepen én de soep van de maand. Tevens maken we van het lekkerste seizoenfruit ook nog eigen jam.

Diepvries

Onze diepvries is niet alleen gevuld met verse soep, maar ook met kipproducten. Denk bijvoorbeeld aan filet, drumsticks, soepkip en braadkuiken. Maar ook verkopen we schnitzels, frikandellen, gehakt, kipvinken en parelhoen, die allemaal rechtstreeks afkomstig zijn van de poelier. En in het seizoen hebben we ook konijnenbouten en hertenvlees.

Kom gerust langs en proef!

Bloemen en planten

In het voorjaar hebben we tevens een groot aanbod aan perkplanten, van uitstekende kwaliteit, zodat je er de hele zomer plezier van hebt. En in het najaar verkopen we mooie, grote bolchrysanten die zorgen voor prachtige kleuren in de herfst.

Kom kijken en laat u verrassen!