G. & M. Timmermans

Boerderijwinkel

 

 

Boerderijwinkel Timmermans Vierlingsbeek

Over Boerderijwinkel Timmermans

Wij verkopen al drie generaties lang vanuit de schuur eigen aardappelen, eieren en uien. De verkoop is in 2004 verplaatst naar de voormalige kippenstal aan het woonhuis, waar we een boerderijwinkel begonnen. In het begin verkochten we, naast onze vertrouwde aardappelen, eieren en uien, de meest gangbare seizoensgroenten, fruit en diepvrieskipproducten.

In de loop der jaren werd ons assortiment steeds gevarieerder en uitgebreider met hooi en stro, diverse seizoensplanten, potgrond, huisgemaakte soepen, salades en een uitgebreid aanbod aan groenten en fruit. Ook hebben wij diverse streekproducten, waarvan we ook pakketjes maken,

Met de formule 'vers uit de muur' maken we het sinds kort voor iedereen nog makkelijker om onze eieren en aardappelen te kunnen kopen. Wellicht dat we in de toekomst meer van onze producten vanuit de automaat voor onze boerderij gaan verkopen.

De automaat werkt heel simpel. De klant kan eenvoudig zien welke producten in de vakken zitten. Het geld (munt- of briefgeld) wordt in de automaat geworpen (ook contactloos betalen kan) en vervolgens wordt de keuze gemaakt. Het vak gaat automatisch open en het product kan gepakt worden. Ieder vak heeft een eigen prijs. De automaat geeft automatisch het wisselgeld retour.

 

 

 

 ​